Edzéstípusok

Női

Női alakforámló edzéseinket az ökölvívás mozgáskultúrájára építjük. 

  • edzéseinken fejlesztjük a ritmusérzéket és a koncentrációt,
  • javulni fog a koordinációs képességed
  • az edzésen megtanult ütések, önvédelmi eszközként is szolgálhatnak
  • Jó stresszoldó, az egész nap felgyülemlett feszültséget is kiadhatjuk magunkból.
  • Alakformáló, különösen derék, comb és fenéktájékon, sőt a kar izmait is fejleszti, erősíti
  • edzéseink közben az egész tested átmozgatod, így minden izmod fejlődni fog!

FONTOS: Az edzéseinken nem kell ringben küzdeni egymással!

Gyerek (6-12 éves korig)

A gyerekeket megtanítja a mozgás szeretetére és a fegyelemre. Az ökölvívás önbizalmat, magas szintű álló és koncentrációs készséget nyújt a gyerekek számára.

Az edzések során a gyermekek képességeire odafigyelünk, erősítjük lelkét és fizikumát.

A küzdelem nem kötelező, de ha eljött az idő szülőkkel egyeztetve megfelelő védőfelszerelésekben kipróbálhatják magukat maximálisan ellenőrzött körülmények között!

Hobbista

Bokszedzéseinken minden korosztály és különböző boksz tapasztalattal rendelkezők is tudnak egyszerre edzeni. Az edzések menete úgy lett kialakítva, hogy az mindenki számára teljesíthető legyen, de mégis mindenki megtalálja benne a kihívást. Van lehetőség küzdelemre is, illetve tisztán zsákos edzésre is – természetesen a felkészültségi szintnek megfelelően.

Kardio boksz

60 perces, tömény fitness. Ha csak 1 órád van, de ki szeretnéd adni magadból a feszültséget, vagy egy kiadós zsírégetésre vágysz, akkor Neked találtuk ki az intenzív Kardio-Box óránkat! Edzéseinken súlyzós illetve saját testsúlyos gyakorlatok vannak vegyítve ökölvívás elemeivel.

Saját testsúlyos

A saját testsúlyos edzés mindenki számára ajánlott, legyen szó évek óta edző testépítőről vagy akár kezdő sportolóról. Fogyni, valamint erősödni, izmosodni vágyók is egyaránt használhatják ezt a módszert. A köredzés a kardiovaszkuláris (szív-érrendszeri) és az izomfejlesztő edzésmódszerek előnyeit párosítja. A közepes és az erős intenzitású gyakorlatok meghatározott ideig történő végzése egyidejűleg fejleszti a szív-, ér- és légzőrendszert. Ennek következményeként csökken az olyan betegségek kialakulásának esélye, mint a 2-es típusú cukorbetegség, metabolikus szindróma vagy szívkoszorúér-betegség.

Sparring

Az egész edzésen a kesztyűzésen és már betanult technikák csiszolásán van a hangsúly.
Mindenki annyi kört kesztyűzik, amennyit kellemesnek tart. Ajánlott felszerelés: fogvédő, fejvédő és 14 vagy 16 OZ súlyú kesztyű.